Teken het gastenboek
Simons Parket Service
Welkom op onze site. Hier kun je het gastenboek tekenen
Totaal aantal berichten: 31   Berichten per pagina: 10
1 2 [3] 4
Naam Commentaar
11) Walter en Cathy 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_7_5) AppleWebKit/537.76.4 (KHTML, like Gecko) Version/6.1.4 Safari/537.76.4
7-9-2014 20:57

In het huis dat wij recentelijk hebben gekocht lag een gelakte en behoorlijk versleten houten vloer. Wij durfden het niet aan om de vloer zelf machinaal te schuren en hebben contact opgenomen met Simons Parket Service die wij op dat moment overigens niet kenden. Remond en zijn vader zijn buitengewoon vriendelijke en beschaafde mensen die hun vak uitstekend verstaan. Zij hebben de vloer binnen de daarvoor afgesproken (korte) termijn als nieuw gemaakt! De vloer ziet er geweldig uit!. Wij kunnen deze vaklieden aan eenieder van harte aanbevelen.
Walter en Cathy te Barendrecht
10) Miranda Gordijn 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 4.0.4; nl-nl; GT-P7500 Build/IMM76D) AppleWebKit/534.30 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Safari/534.30
6-30-2014 17:08

Mijn prachtige jatoba hardhouten vloer had behoorlijke schade opgelopen door derden. Alles geprobeerd, de vlek bleef. Vloer is helemaal kaal geschuurd en in de olie gezet. Mijn vloer is nog mooier als eerst en de schade verholpen. Ik was er zelf niet bij, maar mijn buren zijn vol lof over de manier waarop jullie iedere mogelijke overlast voor de buren hebben beperkt. Bedankt.
9) Piet van Noort 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36
6-27-2014 19:45

Door het weghalen van de openhaard moest onze 30 jaar oude vloer gerepareerd worden.
Via internet kwamen we bij Remond terecht. Het telefonisch onderhoud verliep al zeer prettig. Remond is bij ons langs geweest en na een duidelijk gesprek had hij ons vertrouwen en dit vertrouwen heeft hij meer dan waar gemaakt.
De restauratie en het schuren en oliƫn van de vloer zijn zeer vakkundig gedaan.Ver boven verwachting.
Remond en zijn vader hebben een hele prettige manier van samenwerken.
De service van Remond is uitmuntend. Wij kunnen hem dan ook zeker aanbevelen.

Piet en Petra
8) Emiel Wigmore 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36
6-17-2014 23:23

Door een lekkage in het cv systeem moest er een stuk uit de parketvloer worden gezaagd.
De vloer is > dan 50 jaar oud en 40 jaar geleden voor het laatst geschuurd en gelakt.
Via internet, kwamen wij bij Remond terecht, de aanbieding was snel akkoord zo ook de datum voor de reparatie.
Het gat werd uiterst vakkundig door Remond en zijn vader gerepareerd.

De restauratie, het schuren en in de olie zetten nam slechts 4 dagen in beslag. Het contact tijdens de werkzaamheden was uiterst plezierig.
Het resultaat is boven onze verwachting, wij zullen Simons Parket Service dan ook zeker bij een ieder aanbevelen.

Fam. Wigmore
Nieuwerkerk a/d IJssel.
7) Hans Hendriks 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko
5-26-2014 17:26

Onze ruim 30-jaar oude parketvloeren waren hard aan een opknapbeurt toe. De vloeren waren beschadigd en dof van kleur.

Via het internet kwamen wij bij Simonsparketservice terecht. Voor ons was dit een onbekend bedrijf. Op ons verzoek voor een prijsopgave werd snel gereageerd. De offerte werd uitgebracht na een oriƫnterend gesprek bij ons thuis. Helder en open werd de prijsopgave toegelicht. Niet alleen de prijs (de prijs stak positief af bij een andere offerte), de helderheid van informatie maar ook de vakbekwame indruk deed ons besluiten de opdracht aan dit voor ons onbekende bedrijf te verstrekken. Wij hebben hier geen moment spijt van gehad. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Het werk (schuren/lakken en herstellen van beschadigde delen) werd professioneel aangepakt en het resultaat mocht er zijn. Strakke, goed in de lak zittende parketvloeren zonder achtergebleven beschadigingen. Kortom, wij zijn zeer tevreden over het werk dat door Simonsparketservice is gedaan.

Hans Hendriks
6) Eline Vis 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko
10-11-2013 20:56

Ik ben nog steeds erg tevreden. heb gisteren weer mijn vloer met het mat wax behandeld en dan ziet het er nog mooier uit. Ik kijk er nog heel vaak heel bewust naar en denk dan: wat is die vloer opgeknapt. en ondanks alle gedoe van het leegruimen: wat was het ook gezellig met jullie over de vloer, dwz wat hebben jullie hard gewerkt met elkaar. Met vriendelijke groeten

Eline Vis
5) Erik, Diane en Floris 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko
6-18-2013 03:10

Hallo Remond,

Op deze manier wilden wij je nog even laten weten dat wij ontzettend blij zijn met het resultaat van jullie noeste arbeid. Niet alleen hebben jullie vakkundig en met veel creativiteit de eiken vloer vervangen waar deze helemaal geruineerd was, maar ook uitermate kundig de hele vloer opnieuw geschuurd, in de olie/lak gezet, gepolijst en afgewerkt met deklatten. Wij zijn op een bijzonder positieve manier verrast door jouw professionaliteit en hartelijkheid en sturen je binnenkort een aantal foto's om het resultaat vast te leggen, mocht je deze willen plaatsen dan kan dat natuurlijk ! Naar onze mening had het niet beter of mooier gekund.

Wij zullen jouw bedrijf van harte aanbevelen bij vrienden en kennissen en spreken je vast binnenkort nog een keertje, al was het maar voor een tip, het bestellen van onderhoudsproduct of andere vragen.

hartelijke groeten van

Eric, Diane en Floris
4) K Rietveld 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko
2-22-2013 08:23

Via een familielid zijn wij in aanraking gekomen met Simons Parket Service. Wij hebben ongeveer 10 jaar geleden een eiken vloer gekocht voor ons (toen) nieuwe huis. Het ligt in de woonkamer en de keuken en is totaal ongeveer 67 m2 groot. Het ging om een vloer met een toplaag van was. In de praktijk bleek dit toch redelijk arbeidsintensief. De vloer was na 10 jaar toch behoorlijk wat geler geworden en met name in de keuken toch wat lelijker geworden.

Remond Simons is toen bij ons thuis geweest en heeft ons geadviseerd om de vloer te schuren en in een matte lak te zetten.

Het werk is in mei uitgevoerd, terwijl wij zelf een weekje op vakantie zijn geweest. Het resultaat is naar volle tevredenheid. De vloer is weer een stuk lichter geworden en veel makkelijker in het onderhoud. Hoewel niet overeengekomen, heeft Remond alle V-naden (en dat zijn er behoorlijk wat) met de hand weer uitgeschuurd. Deze waren nl. door het schuren ondieper geworden (dat had hij ook vantevoren aangegeven) en hier en daar zelfs helemaal verdwenen. Ook van stof in het huis was geen enkele sprake.

Kortom, wij zijn zeer tevreden over de deskundigheid, zowel in advisering als in uitvoering, van Simons Parketservice.

Met vriendelijke groet, K. Rietveld
3) Hans 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko
10-29-2012 14:36

Na een inspectie van de vloer thuis en een supersnelle prijsopgaaf middels keurige offerte is onze vloer afgelopen week geschuurd en opnieuw gelakt. Zeer betrouwbaar, net en secuur persoon, tevens eigenaar voert alles zelf uit. De vloer is weer als nieuw ! Stof in huis is te verwaarlozen.

Zeer tevreden over resultaat en de afhandeling!!!
2) Wim 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko
7-5-2012 21:50

Een heel groot verschil ten opzichte van de vorige keren toen we de vloer hadden laten doen door andere bedrijven. Totaal geen oneffenheden en de vloer voelt heel glad aan en dat was de vorige keer niet zo. Je kan niet zien dat de vloer gelakt is. Het ziet er heel natuurlijk uit. Er is geen verschil tussen de kleur hout en de lakkleur terwijl dit de vorige keren wel zo was .Wat ook opviel was dat zelfs ook de buitenranden goed geschuurd waren en gelakt, de vorige keren was dit beslist niet zo, voelde ruw aan. Ben blij dat ik nu een goed en betrouwbaar adres heb gevonden. Ook dezelfde man die vooraf alles kwam voorbespreken, volgens mij de eigenaar, heeft het zelf ook uitgevoerd en dat vond ik wel zo fijn. Hij nam er alle tijd voor.
Bekijk RSS Nieuws
1 2 [3] 4
Onderhoud
Powered by Lazarus Guestbook from carbonize.co.uk