Teken het gastenboek
Simons Parket Service
Welkom op onze site. Hier kun je het gastenboek tekenen
Totaal aantal berichten: 34   Berichten per pagina: 10
1 2 3 [4]
Naam Commentaar
4) K Rietveld 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko
2013-2-22 08:23

Via een familielid zijn wij in aanraking gekomen met Simons Parket Service. Wij hebben ongeveer 10 jaar geleden een eiken vloer gekocht voor ons (toen) nieuwe huis. Het ligt in de woonkamer en de keuken en is totaal ongeveer 67 m2 groot. Het ging om een vloer met een toplaag van was. In de praktijk bleek dit toch redelijk arbeidsintensief. De vloer was na 10 jaar toch behoorlijk wat geler geworden en met name in de keuken toch wat lelijker geworden.

Remond Simons is toen bij ons thuis geweest en heeft ons geadviseerd om de vloer te schuren en in een matte lak te zetten.

Het werk is in mei uitgevoerd, terwijl wij zelf een weekje op vakantie zijn geweest. Het resultaat is naar volle tevredenheid. De vloer is weer een stuk lichter geworden en veel makkelijker in het onderhoud. Hoewel niet overeengekomen, heeft Remond alle V-naden (en dat zijn er behoorlijk wat) met de hand weer uitgeschuurd. Deze waren nl. door het schuren ondieper geworden (dat had hij ook vantevoren aangegeven) en hier en daar zelfs helemaal verdwenen. Ook van stof in het huis was geen enkele sprake.

Kortom, wij zijn zeer tevreden over de deskundigheid, zowel in advisering als in uitvoering, van Simons Parketservice.

Met vriendelijke groet, K. Rietveld
3) Hans 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko
2012-10-29 14:36

Na een inspectie van de vloer thuis en een supersnelle prijsopgaaf middels keurige offerte is onze vloer afgelopen week geschuurd en opnieuw gelakt. Zeer betrouwbaar, net en secuur persoon, tevens eigenaar voert alles zelf uit. De vloer is weer als nieuw ! Stof in huis is te verwaarlozen.

Zeer tevreden over resultaat en de afhandeling!!!
2) Wim 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko
2012-7-5 21:50

Een heel groot verschil ten opzichte van de vorige keren toen we de vloer hadden laten doen door andere bedrijven. Totaal geen oneffenheden en de vloer voelt heel glad aan en dat was de vorige keer niet zo. Je kan niet zien dat de vloer gelakt is. Het ziet er heel natuurlijk uit. Er is geen verschil tussen de kleur hout en de lakkleur terwijl dit de vorige keren wel zo was .Wat ook opviel was dat zelfs ook de buitenranden goed geschuurd waren en gelakt, de vorige keren was dit beslist niet zo, voelde ruw aan. Ben blij dat ik nu een goed en betrouwbaar adres heb gevonden. Ook dezelfde man die vooraf alles kwam voorbespreken, volgens mij de eigenaar, heeft het zelf ook uitgevoerd en dat vond ik wel zo fijn. Hij nam er alle tijd voor.
1) kopie oude site 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko
2011-4-18 11:08

Ik heb vorige week mijn vloer laten schuren door simons parketservice. Wij zijn zelf een week op vakantie geweest en toen wij terug kwamen waren wij stomverbaast over het resultaat. Er was bijna geen stof te zien, het huis zag er nog steeds zo uit als hoe we het achterlieten en de vloer was niet meer terug te herkennen, zo mooi.

Al met al zijn wij zeer tevreden over het resultaat en de nette afhandeling.
Bekijk RSS Nieuws
1 2 3 [4]
Onderhoud
Powered by Lazarus Guestbook from carbonize.co.uk