Teken het gastenboek
Simons Parket Service
Welkom op onze site. Hier kun je het gastenboek tekenen
Totaal aantal berichten: 47   Berichten per pagina: 10
1 ... 3 4 [5]
Naam Commentaar
7) Hans Hendriks 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko
2014-5-26 17:26

Onze ruim 30-jaar oude parketvloeren waren hard aan een opknapbeurt toe. De vloeren waren beschadigd en dof van kleur.

Via het internet kwamen wij bij Simonsparketservice terecht. Voor ons was dit een onbekend bedrijf. Op ons verzoek voor een prijsopgave werd snel gereageerd. De offerte werd uitgebracht na een oriƫnterend gesprek bij ons thuis. Helder en open werd de prijsopgave toegelicht. Niet alleen de prijs (de prijs stak positief af bij een andere offerte), de helderheid van informatie maar ook de vakbekwame indruk deed ons besluiten de opdracht aan dit voor ons onbekende bedrijf te verstrekken. Wij hebben hier geen moment spijt van gehad. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Het werk (schuren/lakken en herstellen van beschadigde delen) werd professioneel aangepakt en het resultaat mocht er zijn. Strakke, goed in de lak zittende parketvloeren zonder achtergebleven beschadigingen. Kortom, wij zijn zeer tevreden over het werk dat door Simonsparketservice is gedaan.

Hans Hendriks
6) Eline Vis 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko
2013-10-11 20:56

Ik ben nog steeds erg tevreden. heb gisteren weer mijn vloer met het mat wax behandeld en dan ziet het er nog mooier uit. Ik kijk er nog heel vaak heel bewust naar en denk dan: wat is die vloer opgeknapt. en ondanks alle gedoe van het leegruimen: wat was het ook gezellig met jullie over de vloer, dwz wat hebben jullie hard gewerkt met elkaar. Met vriendelijke groeten

Eline Vis
5) Erik, Diane en Floris 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko
2013-6-18 03:10

Hallo Remond,

Op deze manier wilden wij je nog even laten weten dat wij ontzettend blij zijn met het resultaat van jullie noeste arbeid. Niet alleen hebben jullie vakkundig en met veel creativiteit de eiken vloer vervangen waar deze helemaal geruineerd was, maar ook uitermate kundig de hele vloer opnieuw geschuurd, in de olie/lak gezet, gepolijst en afgewerkt met deklatten. Wij zijn op een bijzonder positieve manier verrast door jouw professionaliteit en hartelijkheid en sturen je binnenkort een aantal foto's om het resultaat vast te leggen, mocht je deze willen plaatsen dan kan dat natuurlijk ! Naar onze mening had het niet beter of mooier gekund.

Wij zullen jouw bedrijf van harte aanbevelen bij vrienden en kennissen en spreken je vast binnenkort nog een keertje, al was het maar voor een tip, het bestellen van onderhoudsproduct of andere vragen.

hartelijke groeten van

Eric, Diane en Floris
4) K Rietveld 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko
2013-2-22 08:23

Via een familielid zijn wij in aanraking gekomen met Simons Parket Service. Wij hebben ongeveer 10 jaar geleden een eiken vloer gekocht voor ons (toen) nieuwe huis. Het ligt in de woonkamer en de keuken en is totaal ongeveer 67 m2 groot. Het ging om een vloer met een toplaag van was. In de praktijk bleek dit toch redelijk arbeidsintensief. De vloer was na 10 jaar toch behoorlijk wat geler geworden en met name in de keuken toch wat lelijker geworden.

Remond Simons is toen bij ons thuis geweest en heeft ons geadviseerd om de vloer te schuren en in een matte lak te zetten.

Het werk is in mei uitgevoerd, terwijl wij zelf een weekje op vakantie zijn geweest. Het resultaat is naar volle tevredenheid. De vloer is weer een stuk lichter geworden en veel makkelijker in het onderhoud. Hoewel niet overeengekomen, heeft Remond alle V-naden (en dat zijn er behoorlijk wat) met de hand weer uitgeschuurd. Deze waren nl. door het schuren ondieper geworden (dat had hij ook vantevoren aangegeven) en hier en daar zelfs helemaal verdwenen. Ook van stof in het huis was geen enkele sprake.

Kortom, wij zijn zeer tevreden over de deskundigheid, zowel in advisering als in uitvoering, van Simons Parketservice.

Met vriendelijke groet, K. Rietveld
3) Hans 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko
2012-10-29 14:36

Na een inspectie van de vloer thuis en een supersnelle prijsopgaaf middels keurige offerte is onze vloer afgelopen week geschuurd en opnieuw gelakt. Zeer betrouwbaar, net en secuur persoon, tevens eigenaar voert alles zelf uit. De vloer is weer als nieuw ! Stof in huis is te verwaarlozen.

Zeer tevreden over resultaat en de afhandeling!!!
2) Wim 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko
2012-7-5 21:50

Een heel groot verschil ten opzichte van de vorige keren toen we de vloer hadden laten doen door andere bedrijven. Totaal geen oneffenheden en de vloer voelt heel glad aan en dat was de vorige keer niet zo. Je kan niet zien dat de vloer gelakt is. Het ziet er heel natuurlijk uit. Er is geen verschil tussen de kleur hout en de lakkleur terwijl dit de vorige keren wel zo was .Wat ook opviel was dat zelfs ook de buitenranden goed geschuurd waren en gelakt, de vorige keren was dit beslist niet zo, voelde ruw aan. Ben blij dat ik nu een goed en betrouwbaar adres heb gevonden. Ook dezelfde man die vooraf alles kwam voorbespreken, volgens mij de eigenaar, heeft het zelf ook uitgevoerd en dat vond ik wel zo fijn. Hij nam er alle tijd voor.
1) kopie oude site 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko
2011-4-18 11:08

Ik heb vorige week mijn vloer laten schuren door simons parketservice. Wij zijn zelf een week op vakantie geweest en toen wij terug kwamen waren wij stomverbaast over het resultaat. Er was bijna geen stof te zien, het huis zag er nog steeds zo uit als hoe we het achterlieten en de vloer was niet meer terug te herkennen, zo mooi.

Al met al zijn wij zeer tevreden over het resultaat en de nette afhandeling.
Bekijk RSS Nieuws
1 ... 3 4 [5]
Onderhoud
Powered by Lazarus Guestbook from carbonize.co.uk